Instrumente de scris de lux marca Parker

Instrumente de scris de lux

Gama URBAN

Moderna si actuala, redefineste practic placerea scrisului. Cu forma sa sofisticata, usor futurista, perfect echilibrata insa pentru confortul scrisului, URBAN reprezinta o declaratie clara de originalitate care se face in favoarea posesorului sau.

Stilou

Accesorii placate cu crom.

Capac din alama placata cu crom sablat, avand aspect satinat. Corp din alama placata cu crom, sablat, avand aspect satinat. Grip din ABS de culoare neagra. Penita din otel inoxidabil placata cu crom.

Pix

Accesorii cromate. Capac din alama placata cu crom sablat, avand aspect satinat. Corp din otel inoxidabilsablat cu aspect satinat. Grip din otel inoxidabil sablat. Mecanism twist (prin rasucire)

Gama IM

Are linii simple, bine definite si finisaje de calitate. Combinate cu siguranta functionalitatii specifice tuturor instrumentelor Parker confera utilizatorului stil, modernitate si simplitate. IM Premium: varianta de finisaje premium ce confera un plus de eleganta liniilor clasice ale gamei.

Stilou

Accesorii placate cu crom. Capac si corp din alama cu diferite finisaje. Grip din otel inoxidabil sablat placat cu crom. Penita din otel inoxidabil placat cu crom.

Roller

Accesorii placate cu crom. Capac si corp din alama cu diferite finisaje. Grip din otel inoxidabil sablat placat cu crom.

Pix

Accesorii placate cu crom. Capac si corp din alama cu diferite finisaje. Grip din otel inoxidabil sablat placat cu crom. Mecanism click (prin apasare).