Stilou scoala Colorarte 3O penita iridium capac plastic clips
zoom_out_map
Stilou scoala Colorarte 3O penita iridium capac plastic clips
Stilou scoala Colorarte 3O penita iridium capac plastic clips

Stilou Colorarte 3O 32800119, penita iridium, alimentare rezerve, grip cauciucat, corp triungiular diverse culori

10,16 lei (inclusiv TVA) 8,54 lei (fara TVA)
cu TVA
check In stoc
Descriere

Stiloul Colorarte 3O 32800119 este alegerea perfectă pentru copiii dornici să învețe arta scrisului cu un instrument de calitate, adaptat nevoilor școlare.
Cu un design triunghiular special conceput pentru a oferi o prindere confortabilă în mână, acest stilou este ideal pentru mâinile mai mici ale copiilor.

Penița din iridiu asigură o experiență de scriere liniștită și fără scurgeri de cerneală, ceea ce face din Stiloul Colorarte 3O un partener de nădejde în timpul lecțiilor sau notelor luate la școală.

Capacul stiloului, confecționat din plastic de calitate superioară, protejează penița și cerneala de murdărie sau uscare. De asemenea, clipsul solid îl face ușor de atașat la un buzunar sau o agendă, astfel încât copiii să nu-l piardă și să îl aibă la îndemână întotdeauna.

Stiloul Colorarte 3O 32800119 este disponibil într-o gamă de culori vii și atractive, astfel încât copiii pot alege stiloul care se potrivește personalității lor și le face plăcere să scrie. Cu acest stilou, copiii vor descoperi bucuria scrisului și vor avea un instrument de încredere pentru a-și nota și învăța cu succes la școală. Este alegerea perfectă pentru a-i ajuta să-și dezvolte abilitățile de scris și să se simtă încrezători în procesul lor educațional.

Specificatii
COLORARTE
S1086
3316 Produse
6422316029126
Inchidere
cu capac
Material corp
plastic
Alimentare
rezerve (patroane)
Penita
penita iridium
Livrare rapidă prin curier sau la easyBox
GRATUIT la comenzi peste 150 lei
Datele tale sunt în siguranță
le poți modifica, descărca sau șterge oricând dorești!
Plătește cu cardul în siguranță
prin PlatiOnline cu 3D Secure
Cumparate frecvent impreuna:
Produse in aceeasi categorie:
chat Review-uri (0)

Office Galaxy este magazinul online de papetarie si birotica care ofera o gama variata de produse de cea mai buna calitate pentru biroul tau sau pentru la scoala.

Fie ca doresti sa cumperi pentru copilul tau rechizite de scoala, ghiozdan de scoala sau de gradinita, penar echipat sau neechipat, caiet A4 sau A5, creioane colorate, carioci, guma de sters, ascutitoare si multe altele, suntem destinatia ta de incredere pentru toate.

Cu ajutorul nostru, poti sa iti organizezi biroul intr-un mod eficient si sa iti maximizezi productivitatea.

La noi gasesti intotdeauna un capsator de incredere, perforator, pixuri, biblioraft, agenda, suport de documente, hartie de copiator si multe alte articole pe care te poti baza zi de zi.

Oferim produse de la branduri de top, ca Uni-ball, Keyroad, Posca, Kangaro, Noki, Eagle, Xerox, Bic, Pelikan, Pilot si multe altele garantandu-ti calitatea si durabilitatea.

Cu livrare rapida si serviciu clienti prietenos, facem cumparaturile online de papetarie si birotica o experienta placuta.

Cauti produse specifice pentru scoala sau pentru birou? In magazinul nostru, iti punem la dispozitie o varietate de optiuni pentru toate preferintele si bugetele.

Incearca acum gama noastra diversificata si profita de ofertele noastre speciale. Cu experienta noastra in domeniu si produsele de inalta calitate pe care le oferim, suntem alegerea ideala pentru toate nevoile tale de papetarie si birotica.

Cumpara acum si transforma-ti biroul intr-un spatiu organizat si eficient!

stars Categorii recomandate