Regulament Tombola 18.10.-15.12.2021

Termeni si conditii Concurs

OFFICE GALAXY

Regulament official

 

SECTIUNEA I. ORGANIZATORUL

Concursul OFFICE  GALAXY este organizat de firma LEGEND COM SRL cu sediul social in comuna Afumati , soseaua Bucuresti-Urziceni nr 11, Judetul Ilfov, inmatriculata la Registrul Comertului cu nr J23/1397/2014, cod de inregistral fiscal RO 10511967, avand email office@legend.ro, reprezentat prin administrator Shams Ali, cetatean roman, domiciliat in orasul Voluntari, strada Erou Iancu Nicolae nr 85Y vila 1, judetul Ilfov, identificat cu CI seria IF nr 775393 , eliberata la data de 28.08.2021 de catre SPCLEP Voluntari, avand CNP 1670825440025, conform Certificatului Constator nr      eliberat la data de         de catre O,N.R.C., in calitate de organizator.

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului regulament official ( denumit in continuare “Regulammentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a a modifica regulamentul pe parcursul desfasurarii concursului. Astfel de modificari vor fi publice cu cel putin 24 de ore inaintea intrarii in vigoare.

SECTIUNEA II. PERIOADA SI ARIA DE DESFASURARE A CONCURSULUI

2.1 Concursul incepe in data de 15.10.2021 si se incheie la data de 15.12.2021

2.2 Concursul este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, direct in magazinul Office Galaxy din comuna Afumati , soseaua Bucuresti-Urziceni nr 11, Judetul Ilfov

SECTIUNEA III. DREPTUL DE PARTICIPARE.

3.1 Nu sunt eligibili a  participa la concurs angajatii  societatii SC LEGEND COM cu sediul in comuna Afumati, soseaua Bucuresti-Urziceni nr 11, Judetul Ilfov, inmatriculata la Registrul comertului cu nr J23/1397/2014, cod de inregistral fiscal RO 10511967, avand email office@legend.ro, reprezentat prin administrator Shams Ali si angajatii partenerilor implicati in desfasurarea acestuia.

3.2 Participarea la acest concurs impune cunoasterea si acceptarea integrala, expresa  si neechivoca a prezentului regulament official.

SECTIUNEA IV MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a putea participa la concursul desfasurat participantii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

4.1. Sa aiba varsta minima de 18 ani

4.2. Sa faca achizitii din magazin in valoare de minim 100 ( tva inclus) lei pe o singura factura cu plata cash

4.3. Sa depuna talonul de concurs cu datele de contact in urna magazinului impreuna cu  numarul bonului si data achizitiei produsului ( se depune un singur talon pe zi indifferent de cate achizitii se fac in ziua respectiva)

Castigatorul va fi ales prin extragere directa in magazin pe dara de 17.12.2021

In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de organizator, rezulta ca procesul de particiapare a fost fraudat sau a existat o incitare de fraudare a acestuia, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage  participantilor premiul obtinut ca rezultat al activitatii lor si/sau sa restrictioneze participarea la concurs  pana la incheierea acestuia.

Organizatorul nu isi asuma raspunderea pentru inscrierea unor date incorecte sau unor date care apartin altor persoane.

SECTIUNEA V. PREMIUL CONCURSULUI

5.1. Premiile din concurs sunt reprezentate de mai multe produse si anume:

- 1 x Laptop APPLE MacBook Air 13 mgn63ze/a, Apple M1, 13.3" Retina Display, 8GB, SSD 256GB, Grafica integrata, macOS Big Sur, Space Gray - Tastatura layout INT, cu valoare de circa 4900 lei cu TVA inclus

- 1x Telefon SAMSUNG Galaxy S21 5G, 128GB, 8GB RAM, Dual SIM, Phantom Gray, cu valoare de circa 3500 lei cu TVA inclus

- 3 x Laptop HP 14s-dq2018nq, Intel Core i3-1115G4 pana la 4.1GHz, 14" Full HD, 8GB, SSD 512GB, Intel UHD Graphics, Windows 10 Home, argintiu, cu valoare de circa 2700 lei cu TVA inclus, fiecare

- 3x Telefon SAMSUNG Galaxy seria A, cu valoare de circa 700 lei cu TVA inclus, fiecare

5.2. Partricipantilor la concurs nu le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare. Nu se poate acorda contravaloarea in bani si respectiv nu se poate schimba premiul oferit in cadrul prezentei campanii.

SECTIUNEA VI. ANUNTAREA CASTIGATORULUI SI LIVRAREA PREMIULUI

Castigatorii vor fi anuntati direct in magazinul Office Galaxy prin extragere directa si vor fi contactati ulterior telefonic daca, nu vor fi prezenti pe data de 17.12.2021. Deasemenea ulterior vor fi anuntati si pe site-ul official www.officegalaxy.ro  dar si pe pagina oficiala facebook – officegalaxy.

Casigatorii vor primi premiul expres prevazut in prezentul regulament oficial si nu poate cere modificarea naturii, modelului, cantitatii, conditiilor si modului de acordare a premiului si nici nu se poate acorda contravaloarea premiului in bani. In situatia in care un castigator refuza sa accepte premiul castigat sau nu poate beneficia de acesta din motive independente de organizator, respectivul premiu nu va fi inlocuit cu un alt premiu sau beneficiu  si nici nu se va acorda contravaloarea premiului in bani

SECTIUNEA VII. CONDITII DE VALIDARE

Pentru a participa la concurs participantii trebuie sa respecte urmatoarele conditii, in mod cumulativ:

a) Sa pastreze bonul pentru validare si sa il prezinte pentru verificare

b) Castigatorului i se va oferi premiul la adresa din comuna Afumati , soseaua Bucuresti-Urziceni nr 11, Judetul Ilfov. Daca se va opta pentru livrarea prin curier, castigatorul va achita costurile de transport pana la locuinta furnizata de acesta..

c) La primirea premiului, castigatorul va prezenta cartea de identitate in original si va pune la dispozitia organizatorului documentele solicitate de acesta.

Daca completarea talonului de participare se face pe persoana juridica trebuie si certificatul de inmatriculare al firmei.

d) Dupa ridicarea premiului, castigatorii vor face poze cu premiul castigat, poze ce vor putea fi folosite de organizator in scopuri de promovare ulterioara.

 

Castigatorul va fi invalidat in urmatoarele cazuri :

 

Castigatorul nu respecta termenii si conditiile acestui regulament

Castigatorul nu respecta conditiile de validare enumerate in regulamentul oficial

Castigatorul refuza premiul, in cazul acesta se va repeta procesul de extragere

SECTIUNEA VIII. RESPONSABILITATE

8.1 Organizatorul campaniei va acorda premiul doar acelui participant care s-a inscris, cu respectarea prevederilor prezentului regulament oficial

8.2 Oraganizatorul are obligatia   de a a face publice numele castigatorului si premiile acordate conform art nr 42 din OG 99/2000

8.3 Organizatorul si celelate entitati implicate in concurs nu isi asuma raspunderea si nu vor putea fi implicate sub nici o forma in disputele referitoare la dreptul de proprietate  asupra premiului

8.4 Toate litigiile referitoare la dreptul de proprietate  asupra premiului nu vor influenta principiul conform caruia organizatorul concursului va acorda premiul persoanei care respecta prevederile acestui regulament oficial

8.5 Din momentul primirii premiului de catre castigator ( livrarii catre curier), organizatorul nu mai raspunde de integritatea si calitatea acestuia

8.6 Orice modificare a regulilor de participare la concurs, a modului de desfasurare a acestuia si a perioadei valibilitatii acestuia vor fi anuntate public de organizator prin afisarea pe site-u www.officegalaxy.ro dar si in magazinul Office Galaxy din comuna Afumati , soseaua Bucuresti-Urziceni nr 11, Judetul Ilfov.

8.7 Organizatorul nu are nicio obligatie de a intretrine corespondenta cu solicitantii unor revendicari necastigatoare ce apar ulterior acordarii efective a premiilor oferite  in cadrul acestiui concurs.

8.8 Organizatorul este indreptatit sa ia toate masurile in caz de tentativa de frauda, abuz sau orice alte acte care ar putea afecta imaginea organizatorului sau costurile acestui concurs

8.9 In cazul in care sunt identificate persoane care au influentat sau care au facilitat castigarea  de premii, organizatorul are dreptul de a cere urmarirea in instanta a respectivelor persoane, pe baza dovezilor existente. Orice intentie de influentare a rezultatelor concursului va avea ca rezultat eliminarea respectivului.