Set Pictura pe numere 40x50cm, Atelier - Provincie rurala - panza, cadru de lemn, pensule, culori acrilice, ATPBN51428
zoom_out_map
Set Pictura pe numere 40x50cm, Atelier - Provincie rurala - panza, cadru de lemn, pensule, culori acrilice, ATPBN51428

Set Pictura pe numere 40x50cm, Atelier - Provincie rurala - panza, cadru de lemn, pensule, culori acrilice, ATPBN51428

93,25 lei (inclusiv TVA) 78,36 lei (fara TVA)
cu TVA
block stoc epuizat
Descriere

Descoperă arta relaxantă și ușoară a picturii după numere cu 'Provincie rurala'. Cu acest set, vei avea o experiență creativă și distractivă, fără să fii un artist profesionist. Creează o pictură uluitoare, pas cu pas, în timp ce te relaxezi și scapi de stres. Transformă timpul liber într-o oază de creativitate și bucurie! Nu mai aștepta, comandă acum setul de pictură 'Provincie rurala' și devino artistul propriului tău univers!

CREEAZĂ-ȚI PROPRIA CAPODOPERĂ!

Nu trebuie să fii un maestru al picturii pentru a crea o capodoperă uimitoare! Nu există limite - alege-ți doar un desen pe care îl poți picta, transformându-l într-o pictură uimitoare pe pânză de înaltă calitate. Acest set include tot ce ai nevoie pentru a crea un tablou!

Brushme

SETUL INCLUDE TOT CE AI NEVOIE PENTRU A PICTA UN TABLOU
  • 1 pânză de înaltă calitate cu contururile aplicate ale desenului, marcate cu numere;
  • 1 set de vopsele acrilice, numerotate în funcție de numerele culorilor marcate pe pânză. Nu trebuie să amesteci culorile;
  • 3 pensule de diferite lățimi - mică, medie și mare. Astfel, poți începe să pictezi imediat cu dimensiunea pensulei care se potrivește cel mai bine zonei.

Culorile pot varia ușor față de cele prezentate în fotografie!

CE ESTE O PICTURĂ DUPĂ NUMERE?

Pictura după numere este un sistem în care o pictură este împărțită în câmpuri, fiecare marcat cu un număr care corespunde aceluiași număr de borcan de vopsea.

Colorează fiecare zonă pe rând și obține un tablou complet.

Acum poți deveni un adevărat artist și creator de tablouri frumoase. Vei avea plăcerea de a te cufunda în procesul de creativitate, iar tablourile pe care le vei crea vor decora interiorul casei tale sau vor deveni un cadou minunat. Pictura după numere îți permite să desenezi cu ușurință chiar și cele mai complexe linii și dezvoltă perfect gustul artistic, acuratețea și atenția.

Brushme

DE CE ÎȚI VA PLĂCEA SĂ PICTEZI CU AJUTORUL NUMERELOR?

Ușor de pictat - Nu este nevoie să ai abilități artistice. Trebuie doar să urmezi instrucțiunile simple și vei crea opere de artă minunate.

Relaxează-te și distrează-te - Plăcerea de a crea o operă de artă uimitoare. Pictura după numere îți va permite să uiți de griji, să te relaxezi și să îți dezvolți talentul artistic în același timp.

O idee excelentă pentru decorarea interiorului casei tale - Ce poate fi mai distractiv decât să îți decorezi casa sau locul de muncă cu propria artă?

Timp împărtășit cu cei dragi - Este dovedit că orice activitate pe care o faci cu cei dragi întărește relațiile. Pictează un tablou după numere cu jumătatea ta, cu copiii sau cu fratele/sora ta și lasă magia culorii să vă sporească legătura.

Cadoul perfect - Când vine vorba de cadouri, suntem adesea confuzi, deoarece nu este ușor să găsim cadoul potrivit. Un set de pictură după numere este soluția perfectă!

Specificatii
COLORARTE
P894
6424033043201
Model
Provincie rurala
Dimensiuni
40x50cm
Tip pictura
pictura pe numere
Livrare rapidă prin curier sau la easyBox
GRATUIT la comenzi peste 150 lei
Datele tale sunt în siguranță
le poți modifica, descărca sau șterge oricând dorești!
Plătește cu cardul în siguranță
prin PlatiOnline cu 3D Secure
Cumparate frecvent impreuna:
Produse in aceeasi categorie:
chat Review-uri (0)

Office Galaxy este magazinul online de papetarie si birotica care ofera o gama variata de produse de cea mai buna calitate pentru biroul tau sau pentru la scoala.

Fie ca doresti sa cumperi pentru copilul tau rechizite de scoala, ghiozdan de scoala sau de gradinita, penar echipat sau neechipat, caiet A4 sau A5, creioane colorate, carioci, guma de sters, ascutitoare si multe altele, suntem destinatia ta de incredere pentru toate.

Cu ajutorul nostru, poti sa iti organizezi biroul intr-un mod eficient si sa iti maximizezi productivitatea.

La noi gasesti intotdeauna un capsator de incredere, perforator, pixuri, biblioraft, agenda, suport de documente, hartie de copiator si multe alte articole pe care te poti baza zi de zi.

Oferim produse de la branduri de top, ca Uni-ball, Keyroad, Posca, Kangaro, Noki, Eagle, Xerox, Bic, Pelikan, Pilot si multe altele garantandu-ti calitatea si durabilitatea.

Cu livrare rapida si serviciu clienti prietenos, facem cumparaturile online de papetarie si birotica o experienta placuta.

Cauti produse specifice pentru scoala sau pentru birou? In magazinul nostru, iti punem la dispozitie o varietate de optiuni pentru toate preferintele si bugetele.

Incearca acum gama noastra diversificata si profita de ofertele noastre speciale. Cu experienta noastra in domeniu si produsele de inalta calitate pe care le oferim, suntem alegerea ideala pentru toate nevoile tale de papetarie si birotica.

Cumpara acum si transforma-ti biroul intr-un spatiu organizat si eficient!

stars Categorii recomandate