Termeni si conditii

Termeni si conditii


Folosirea acestui site reprezinta acceptul implicit asupra termenilor si conditiilor de utilizare. Va recomandam citirea cu atentie a acestora pentru imbunatatirea modului de utilizare a site-ului.
Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare prealabila.
Ne straduim sa oferim informatii cat mai exacte referitoare la produsele noastre. Cu toate acestea, uneori imaginile pot diferi fata de produsul pe care il reprezinta; imaginile produselor din magazin sunt cu titlu de prezentare.
Serviciile oferite includ si comunicari cu caracter administrativ (ex: confirmari ale comenzilor) si comercial (ex: buletine referitoare la oferta noastra). Inregistrandu-va ca utilizator confirmati astfel acceptul dumneavoastra cu privire la primirea de astfel de comunicari.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe total sau partial orice facilitate a site-ului. In cazul in care site-ul nostru face referire la alte site-uri, nu garantam in nici un fel acuratetea informatiilor continute in acele site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.
In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite numai in scopul desfasurarii activitatii site-ului. Informatiile transmise prin diverse formulare vor fi folosite doar pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu transmitem unor terte persoane, fizice sau juridice, informatiile cu caracter personal.

Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru

Inregistrarea ca membru se face pe baza unei adrese de email si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei este raspunderea dvs, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Pierderea parolei sau orice activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator trebuie comunicata imediat administratorilor site-ului.
Orice informatie sub forma de text, fotografie, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea persoanei/entitatii de la care provine. In aceste conditii nu putem fi facuti responsabili pentru continutul site-ului, incluzand, dar nelimintandu-se la: informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru consecintele utilizatrii acestora Copyright
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea LEGEND COM SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei LEGEND COM SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Promotii si concursuri

Uneori organizam promotii si/sau concursuri pentru care stabilim regulamente. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Conditii de returnare

Prin informatiile oferite pe site ne straduim sa fiti cat mai informati cu privire la produsele comandate. Daca totusi nu sunteti multumit de produsele achizitionate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. Legislatia romana prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului.

Limitare de responsabilitate

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva.

Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi.

Dispute si Conflicte

Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA:
NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIILE VOR CORESPUNDE CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIILE VOR FI NEINTRERUPTE, SIGURE SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

Scopul colectarii datelor dumneavoastra este: LIVRAREA PRODUSELOR COMANDATE PRIN INTERMEDIUL www.officegalaxy.ro

Pentru prelucrarea comenzii dumneavoastra si livrarea produselor comandate, trebuie sa ne furnizati datele dvs. personale asa cum sunt solicitate in formularul de comanda. Refuzul dvs. determina ANULAREA COMENZII lansate online. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: S.C. LEGEND COM SRL.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.