Cum comand?

Comanda

Pasii pentru a lansa o comanda sunt urmatorii:

In momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul Adauga in cos. Imediat, produsul este adaugat in cosul de cumparaturi ce poate fi vazut in partea dreapta sus a paginii. De aici puteti modifica lista de cumparaturi.

1.       Finalizati comanda.

2.       Introduceti datele pentru facturare si livrare.

Ne rezervam dreptul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. 


Preturile afisate pe site  contin TVA.
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul se poate modifica. Daca un produs comandat nu mai este pe stoc, veti fi anuntat in mail-ul de confirmare al comenzii.

Imediat dupa ce ati lansat comanda, veti primi un mail de confirmare primire a comenzii.

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

In cazul in care nu doriti sa comandati online, trimiteti-ne comanda dumneavoastra pe adresa de e-mail contact@officegalaxy.ro


**

Politica de mediu  

Firma noastra desfasoara activitati in comercializarea produselor de birotica si papetarie si ne preocupa activitatea de protejare a mediului inconjurator, actionand pentru evitarea poluarii mediului inconjurator.