Joc Remi RT, cutie plastic, piese din os, 36x11x6cm, 6+ ani, 16020
zoom_out_map
Joc Remi RT, cutie plastic, piese din os, 36x11x6cm, 6+ ani, 16020
-10%

Joc Remi RT, cutie plastic, piese din os, 36x11x6cm, 6+ ani, 16020

55,55 lei (inclusiv TVA) 61,73 lei -10% 46,68 lei (fara TVA)
cu TVA
block stoc epuizat
Descriere

Remi - joc de societate - se poate juca in diverse variante, de catre 2, 3 sau 4 jucatori.

Caracteristici:

- Remi este compus din: 4 table de joc din material plastic, 104 piese tip os inscriptionate de la 1 la 13, ce se gasesc in 4 culori, 2 piese speciale numite Joly, 8 suporti (picioruse) pentru tabla de joc. Piesele de la 1 la 13 sunt cate doua din fiecare culoare si numar.

- Toate piesele trebuie aranjate in asa fel incat sa se obtina serii si suite. O serie este o formatie de piese cu aceeasi valoare, dar de culori diferite. O suita este o formatie in care piesele au valori crescatoare si sunt de aceeasi culoare. Ambele tipuri de formatii trebuie sa contina cel putin 3 piese. O serie poate fi formata din maxim 4 piese, in timp ce suitele pot fi formate din maxim 14 piese, de la 1 pana la 1.

- Numar de jucatori: 2-4.

- Timp de pregatire: 3-4 minute.

- Durata jocului: 15-30 minute.

- Jocul este ideal pentru copii cu varsta de peste 6 ani.

Acest produs este fabricat in propria fabrica de injectie mase plastice ROBEN.

Dimensiune set: 9x5,5x29 cm

Greutate: 0,955 kg

Varsta recomandata: +6 ani

Avertizare!

Produsul este nou si comercializat in ambalajul original al producatorului. Imaginile de pe acest site au caracter informativ.

Nuanta, tonul si intensitatea culorii pot varia in functie de monitor.

Ambalajul trebuie indepartat, recuperat si aruncat de catre un adult inainte de a se da spre utilizare copilului. Nu lasati ambalajele produselor la indemana copiilor. Se recomanda utilizarea produsului sub supravegherea unui adult. Produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala de cei mici, existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati produsul departe de foc, si nu il lasati in preajma temperaturilor ridicate si a umiditatii.

Nerecomandat copiilor cu varsta mai mica de 6 ani!

Cod produs: 16020 / 14854

Specificatii
Autohton
J80
5941616160205
Material
Plastic
os
Varsta recomandata
6+ ani
Dimensiuni
36x11x6cm
Recomandat pentru
baieti
fete
Livrare rapidă prin curier sau la easyBox
GRATUIT la comenzi peste 150 lei
Datele tale sunt în siguranță
le poți modifica, descărca sau șterge oricând dorești!
Plătește cu cardul în siguranță
prin PlatiOnline cu 3D Secure
Produse in aceeasi categorie:
chat Review-uri (0)

Office Galaxy este magazinul online de papetarie si birotica care ofera o gama variata de produse de cea mai buna calitate pentru biroul tau sau pentru la scoala.

Fie ca doresti sa cumperi pentru copilul tau rechizite de scoala, ghiozdan de scoala sau de gradinita, penar echipat sau neechipat, caiet A4 sau A5, creioane colorate, carioci, guma de sters, ascutitoare si multe altele, suntem destinatia ta de incredere pentru toate.

Cu ajutorul nostru, poti sa iti organizezi biroul intr-un mod eficient si sa iti maximizezi productivitatea.

La noi gasesti intotdeauna un capsator de incredere, perforator, pixuri, biblioraft, agenda, suport de documente, hartie de copiator si multe alte articole pe care te poti baza zi de zi.

Oferim produse de la branduri de top, ca Uni-ball, Keyroad, Posca, Kangaro, Noki, Eagle, Xerox, Bic, Pelikan, Pilot si multe altele garantandu-ti calitatea si durabilitatea.

Cu livrare rapida si serviciu clienti prietenos, facem cumparaturile online de papetarie si birotica o experienta placuta.

Cauti produse specifice pentru scoala sau pentru birou? In magazinul nostru, iti punem la dispozitie o varietate de optiuni pentru toate preferintele si bugetele.

Incearca acum gama noastra diversificata si profita de ofertele noastre speciale. Cu experienta noastra in domeniu si produsele de inalta calitate pe care le oferim, suntem alegerea ideala pentru toate nevoile tale de papetarie si birotica.

Cumpara acum si transforma-ti biroul intr-un spatiu organizat si eficient!

stars Categorii recomandate